Vägbeskrivning:

Från Avesta Åk rakt fram i rondellen vid ICA Maxi. Passera SSAB och fortsätt förbi Kvarnsvedens pappersbruk. Ca 5 km efter rondellen passerar du en smal bro över Dalälven. Ta direkt höger efter den skyltat Brukshundklubb. Ta vänster i T-korsning och direkt höger efter det. Det är skyltat.

Från Mora Ta vänster mot Falun i Amsberg ca 8 km innan Borlänge. Åk ca 5 km och ta sedan höger mot Borlänge. Efter ca 1 km är det skyltat Brukshundklubb till vänster. . Ta vänster i T-korsning och direkt höger efter det. Det är skyltat

Från Ludvika Ta höger ut på Riksväg 70 i rondellen vid Kupolen. Passera rakt igenom nästa rondell. Vid rondellen vid ICA Maxi tar du vänster. Passera SSAB och fortsätt förbi Kvarnsvedens pappersbruk. Ca 5 km efter rondellen passerar du en smal bro över Dalälven. Ta direkt höger efter den skyltat Brukshundklubb. Ta vänster i T-korsning och direkt höger efter det. Det är skyltat.

Från Falun Ta höger i första rondellen i Borlänge (vid ICA Maxi). Passera SSAB och fortsätt förbi Kvarnsvedens pappersbruk. Ca 5 km efter rondellen passerar du en smal bro över Dalälven. Ta direkt höger efter den skyltat Brukshundklubb. Ta vänster i T-korsning och direkt höger efter det.

karta

GPS koordinater: