Anslagstavlan:

Anslagstavlan är till för att ni snabbt skall kunna få meddelanden om aktiviteter som är på gång eller eventuella ändringar.

Här kan även du som är medlem i Borlänge BK lägga upp privata annonser om träningskompis sökes, hundbur säljes m.m.

Annonsering från andra klubbar anslutna till SBK går också bra här.

Det får inte förekomma annonser från företag och konkurrerande verksamhet på anslagstavlan. Annonser ligger ute på anslagstavlan i två månader, tas bort därefter.

Kontakta: webmaster

Inomhusträning !

"Från den 5/11 2017 till den 11/3 2018 har klubben tillgång till inomhushallen vid Anicura i Falun. Tiden är söndagar kl 17 -  18:30 för lydnad och rallylydnad, udda veckor företräde lydnad, jämna veckor företräde rallylydnad; 18:30 - 20:00 agility. Agilityhindren flyttas dit den 5/11."

"Info och Regler"

FB_IMG_1507709914469

Missa inte årets häftigaste brukskurs På Borlänge BK!

Instruktör kommer vara klubbens egna silvermedaljör Camilla Lindqvist från årets SM i Bruks & IPO samt Anna Jaxvik som tävlat upp flera hundar i elit skydd samt spår.

Denna kurs är till för dig som vill satsa seriöst på din hundträning med mål att tävla. Kursen är för alla nivåer, nybörjare som rutinerad och träningen kommer individanpassas. För de som är nybörjare är målet att starta appellklass vid kursens slut hösten 2018.

För att bli ett framgångsrikt tävlingsekipage krävs ett bra grundarbete såväl i lydnad som i specialmomenten. I denna kurs ingår lydnad, främst fokus på spår men det finns även stor kunskap i sök om deltagarna har intresse för det, uppletande och budföring. Kursen kommer fokusera på detaljer och att ge en god bas till en fortsatt tävlingskarriär.

Kraven på ditt engagemang och egen träning mellan kurstillfällena kommer vara höga! Det krävs mkt träning mellan kurstillfällena för att komma vidare i utbildningen.

Kursen kommer hållas på Borlänge BK och kommer vara 2 gånger i månaden. Kursen utformas efter deltagarna därför kommer ett upplägg av kursen presenteras vid första tillfället den 24 okt. Resterande kurstillfällen bestäms sedan efterhand i gruppen.

Start: 24 okt

Tid: 18.30

Plats: Borlänge BK

Pris: 2200 kr

Är man ej medlem tillkommer medlemsavgiften på 480 kr

Antal deltagare: Max 10 st

Ekipage som tävlar för Borlänge BK har förtur till platserna.

Anmälan är bindande och pengarna fås ej tillbaka om man hoppar av under kursens gång. Kursen skall vara betalt vid första kurstillfället.

Anmälan skickas till kurs.bbhk@gmail.com

INFO SPONSORHUSET !

Sponsorhuset har ett riktigt smart plugin till Chrome som gör att du inte behöver gå via Sponsorhuset när du skall handla på nätet. Besöker du en ansluten butik kommer datorn fråga om det skall gå pengar tillbaka. Över 500 butiker finns anslutna. Du lägger till detta plugin "Handla Smart" med ett enda knapptryck!

Läs mer via länken och aktivera där Handla Smart! (Om du sitter vid en dator med Chrome)

/Åsa Engström

SBK kärnvärden

Nu finns bokningslista inne i klubbstugan. (lista på väggen vid ingången till köket) Alla som ordnar en aktivitet på klubben får boka in aktivitet, tid och plan.  Bokningen måste också mailas till webmaster så den kan läggas in i kalendern på hemsidan. Bokade aktiviteter har företräde (kurs/tävling) men alla planerna kan inte bokas för annan aktivitet om det är en träningskväll!

”Det är jättebra att många använder uppletanderutan vid klubbstugan men tänk på att ni städar efter er och tar bort de snitslar ni sätter upp vid träningarna. Det blir lättare för er att ha koll på era egna snitslar och det förenklar för de som gör iordning rutan inför tävlingar.

/Medlemsmötet 4/6 2014”

”Vi behöver alla hjälpas åt med städningen av stugan, medlemmar uppmanas leta på en lämplig vecka eller två där ni kan städa. Är ni fler vid varje tillfälle så går städningen fort. Listan sitter på anslagstavlan i klubbstugan. /Styrelsen”

Hej alla medlemmar jag har skapat en ny sida på klubbens hemsida (Medlemmarnas hundar)där vi kan visa upp våran hund på, vore kul att se vilka hundar medlemmarna har. Så skicka gärna foto på din hund, namn på hunden, ras och vilka som äger hunden så kommer de med på hemsidan. ove.siverman@borlangebk.se  /webbansvarig

För att utveckla verksamheten i Borlänge Brukshundklubb
gällande framtida träning och tävling vill vi ha in synpunkter och förslag.
Dessa kan mailas till:
Lars Gustafsson på lars.gustafsson@borlangebk.se
Johnny Eliasson på plymouth.47@hotmail.com

Viktig information för dig som klubbmedlem!

Hur kan du hjälpa till för klubben? Jo, bland annat så här:

Klubben kommer att få en sponsorlåda ifrån City Gross som kommer att sitta uppe i hallen. Varje gång du handlar på City Gross, släng då INTE dina kvitton utan stoppa dessa i lådan på klubben. Klubben kommer att samla så många kvitton som möjligt och sedan lämna in dessa till City Gross två gånger per år. Därefter räknas kvittona ihop och utifrån den totala kvittosumman så får klubben pengar för detta. Så ju mer kvitton vi får in ifrån City Gross, desto mer pengar kommer klubben att få!!!!