Anslagstavlan:

Anslagstavlan är till för att ni snabbt skall kunna få meddelanden om aktiviteter som är på gång eller eventuella ändringar.

Här kan även du som är medlem i Borlänge BK lägga upp privata annonser om träningskompis sökes, hundbur säljes m.m.

Annonsering från andra klubbar anslutna till SBK går också bra här.

Det får inte förekomma annonser från företag och konkurrerande verksamhet på anslagstavlan. Annonser ligger ute på anslagstavlan i två månader, tas bort därefter.

Kontakta: webmaster     


Hej!

Jag heter Susanne Lindfors och bor i Ludvika. Jag vill berätta att jag har hyrt en lokal för att kunna träna sin hund vintertid mm, och undrar om ni kan sätta upp det på Anslagstavlan??

Den är på totalt 235 m2, uppdelad i två rum, 150m2 + 85m2, med en öppning mellan dem på ca 1,5 m. Det finns wc, ett litet kök med microugn , kaffebryggare och kokplattor.

I den större hallen är det en heltäckningsmatta,  typ butik,  och i den mindre betong golv med flyttbara gångmattor.

För mer information läs på ; www.susanneshundhjalp.se 

Vänligen Susanne Lindfors

Gott Nytt År!

 

Den går att hyra för alla som vill träna sin hund


 

 INFO SPONSORHUSET !

Sponsorhuset

Sponsorhuset nu med egen App!
Nu blir det ännu lättare för dig att handla på nätet via 
Sponsorhuset och stödja Borlänge Brukshundklubb!
Ladda ner deras app från Appstore eller Google Play här:
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/sponsorhuset/id1359200687?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorhuset

 

 

Sponsorhuset har även en riktigt smart plugin till Chrome som gör att du inte behöver gå via Sponsorhuset när du skall handla på nätet. Besöker du en ansluten butik kommer datorn fråga om det skall gå pengar tillbaka. Över 500 butiker finns anslutna. Du lägger till detta plugin "Handla Smart" med ett enda knapptryck!

Läs mer via länken och aktivera där Handla Smart! (Om du sitter vid en dator med Chrome)

http://www.sponsorhuset.se/borlangebrukshundklubb/tips-till-foreningen/handla-smart/referrer-type/nid-509/

 /Åsa Engström  


 SBK kärnvärden 


  Nu finns bokningslista inne i klubbstugan. (lista på väggen vid ingången till köket) Alla som ordnar en aktivitet på klubben får boka in aktivitet, tid och plan.  Bokningen måste också mailas till webmaster så den kan läggas in i kalendern på hemsidan. Bokade aktiviteter har företräde (kurs/tävling) men alla planerna kan inte bokas för annan aktivitet om det är en träningskväll!  


”Det är jättebra att många använder uppletanderutan vid klubbstugan men tänk på att ni städar efter er och tar bort de snitslar ni sätter upp vid träningarna. Det blir lättare för er att ha koll på era egna snitslar och det förenklar för de som gör iordning rutan inför tävlingar. 

 /Medlemsmötet 4/6 2014” 


 ”Vi behöver alla hjälpas åt med städningen av stugan, medlemmar uppmanas leta på en lämplig vecka eller två där ni kan städa. Är ni fler vid varje tillfälle så går städningen fort. Listan sitter på anslagstavlan i klubbstugan. /Styrelsen” 


Hej alla medlemmar jag har skapat en ny sida på klubbens hemsida (Medlemmarnas hundar)där vi kan visa upp våran hund på, vore kul att se vilka hundar medlemmarna har. Så skicka gärna foto på din hund, namn på hunden, ras och vilka som äger hunden så kommer de med på hemsidan. ove.siverman@borlangebk.se  /webbansvarig  


 För att utveckla verksamheten i Borlänge Brukshundklubb 
gällande framtida träning och tävling vill vi ha in synpunkter och förslag. 
Dessa kan mailas till:
Lars Gustafsson på lars.gustafsson@borlangebk.se
eller
Johnny Eliasson på plymouth.47@hotmail.com


Viktig information för dig som klubbmedlem! 

Hur kan du hjälpa till för klubben? Jo, bland annat så här:

Klubben kommer att få en sponsorlåda ifrån City Gross som kommer att sitta uppe i hallen. Varje gång du handlar på City Gross, släng då INTE dina kvitton utan stoppa dessa i lådan på klubben. Klubben kommer att samla så många kvitton som möjligt och sedan lämna in dessa till City Gross två gånger per år. Därefter räknas kvittona ihop och utifrån den totala kvittosumman så får klubben pengar för detta. Så ju mer kvitton vi får in ifrån City Gross, desto mer pengar kommer klubben att få!!!!