Dogwalksman446UUjih7

Träningskvällar:

Måndag:

Kursdag:
Plan 2 och 3 avsatt i 1:a hand för kursverksamhet.

Tisdag:

Fri träning
18:00 - Till vi tröttnar
Platsliggning med skott 19:00

Onsdag:

Kursdag:
Plan 2 och 3 avsatt i 1:a hand för kursverksamhet.
Övriga planer tillgängliga för annan träning.

Torsdag:

Lydnad & Rallylydnad 18:00 - Till vi tröttnar

Söndag: Agility

"öppen träning söndagar från 16.00, info om/vilka som dyker upp skrivs oftast ut på
Facebooksidan agility borlänge bk, följ oss gärna där"

Har du frågor tveka inte att kontakta Sophia Adrian på tel 073-8409207

Alla medlemmar är välkomna!

Söndagar:

IPO träning fr.kl.10:00

Ipo tälten är numer inlåsta i klubbstugan,dom finns tillgängliga för delbetalande medlemmar varje söndag från kl elva ca.

Övriga tider finns även tälten tillgängliga för helbetalande medlemmar i borlänge bk att träna,man ansvarar dock för att tälten kommer in och blir inlåsta.

Mvh/Styrelsen

Vad har vi då för "husregler"?

Självklart får ni ta med hundarna in om så önskas!
Skulle det hända en "olycka" på golvet så torkar ni upp det.
Lika så om hunden är extremt smutsig.
Tänk på att vissa hundar tycker det är väldigt jobbigt med närgångna möten så släpp inte fram era hundar utan att fråga den andra ägaren om det är okej först!
Alla redskap som används vid träning, tävling eller prov skall ställas/läggas tillbaka på dess rätta plats.

Var och en plockar ihop efter sig i klubbstugan.

Rastning av hundar gäller endast i skogen!

EJ PÅ GRÄSPLANERNA!

Skulle "olyckan" vara ändå vara framme tar ni självklart upp efter hunden och slänger påsen i soptunnan.

Att tänka på:
Kort utdrag gällande lagar och förordningar
Lagen om tillsyn över hund

• Hund skall hållas under sådan tillsyn att den inte kan orsaka skada eller avsevärd olägenhet.

• Bitsk hund får ej vara lös utomhus (förutom inom betryggande inhägnat område dit utomstående ej ges tillträde). Detta gäller även hund som driver får.

• Hundägare ska ersätta den skada som orsakas av hund, även om hundägaren ej är vållande av skadan = Hundägaren har strikt ansvar.

Jaktstadgan:
Under tiden 1/3-20/8 skall hund hållas under sådan tillsyn att den förhindras att löpa lös i mark där villebråd finns.

Med vänliga hälsningar Styrelsen!