Information till dig som är ansvarig i köket under tävling
Ta reda på vilken tid du bör vara på plats.
Alla funktionärer som ska ha mat/fika ska lämna in biljett till det.
Domarna behöver ej lämna biljett så ta reda på vilka dom är.
Skriv upp i pärmen vad som delas ut.
Håll dörren till köket stängd för att undvika spring i köket.
Hund får vara med i köket men INTE när mat och smörgås tillagas. Men du är ansvarig för din hund.
På morgonen när du kommer:
- Koka kaffe/ Te vatten, ställ fram på vita skänken i stora rummet.
- Gör smörgåsar - Ostsmörgås: smör, ost,sallad, gurka/paprika. Skinksmörgås: smör, ost, sallad, skinka, gurka/paprika. Leverpastejsmörgås: smör,sallad, leverpastej, smörgåsgurka. Plasta in med plastfolie och ställ fram och några i kylen.
Toast: förberedd smörgåsar med smör ost/skinka, förvara i kyl tills beställning kommer.
- Plocka fram godis och fika till serveringsluckan.
Lunch ska vara klart till den tid tävlingsledaren meddelar.
- Tillaga maten före eller på plats.
- Meddela kontaktperson om du vill ha något inhandlat eller om du vill inhandla det själv och lämna in kvitto.
- Gör i ordning sallad
- Blanda måltidsdryck i tillbringare och ställ fram.
- Ställ fram allt på lämpligt bord i stora rummet.
Städa, diska och plocka undan allt i köket samt ta ut soporna .
OBS! Vägg kontakten vid mikron har 2 timmars timer. Kolla att alla frys/kyl dörrar är ordentligt stängda.
Arbetsgrupp för köket:
Mia Söderlund
Tuula Remes
Åsa Siverman
Sandra Siverman