Gästbok

Namn: Åsa Krantz
Tidpunkt: 2016-05-12 15:58
Hej!
Jag kan inte hitta vilka domare det är till er utställning 11/6. Kan nån hjälpa mig?

Åsa 🌞

Svar: Yvonne Brink och för valpar Susanne Svedjebrink
Information finns del under tävlingar 2016 på hemsidan, finns även på startsidan lite längre ner. Klicka på texten den är länkad /Webmaster

Namn: Stefan Theander
Tidpunkt: 2016-05-02 21:18
Äntligen har vi fått komma igång med Allmänlydnadskursen.Kul att vi blev så många Längtar redan tills nästa gång Stort tack till Lasse & Mats som är Guld värda Hälsningar Stefan & Marie

Namn: Katarina
Hemsida: http://www.goblinwalley.se
Tidpunkt: 2016-02-07 11:14
Hej!
Jag undrar vad det blir för domare på er utställning?

Svar: Inte officiellt än.

Namn: Karin Nilzon
Tidpunkt: 2015-11-14 13:34
Här är mitt telefonnr.så att ni kan kontakta mig om ni vet någon som kan vara dagmatte eller husse i Gustafs eller Säter, 073 5625867. MVH Karin

Namn: Karin Nilzon
Tidpunkt: 2015-11-10 20:57
Hej! Jag försöker hitta en dagmatte eller husse i Gustafs eller Säter.Min dotter med familj har en Golden hanne på 1,5 år som jag vanligtvis är dagmatte åt.Nu behöver vi någon som tar hand om honom,1-3 dar i veckan när jag jobbar. MVH Karin

Namn: Pär
Tidpunkt: 2015-11-10 18:40
Hej på er! Jag slår en långboll och frågar om ni har MH inom en snar framtid?

Mvh Pär

Namn: Ove Siverman
Tidpunkt: 2015-10-26 13:31
Stort GRATTIS till alla KM vinnare 2015

Namn: Carina Svanström
Tidpunkt: 2015-10-25 18:22
Ett stort grattis till Carina Otterbo som i dag tog hem titeln KM mästare bruks och KM mästare lydnad.

Namn: Stefan.T.
Tidpunkt: 2015-10-12 16:59
Känns lite surt att det är sista gången på valpkursen idag.men ser framåt att det blir igen senare.Vill tacka Mats & Lasse + alla deltagare att det varit en lärorik kurs kommer att sakna alla. / Stefan & Marie.

Namn: Stefan.T.
Tidpunkt: 2015-09-20 08:05
Vill tacka Mats/Lasse som gör ett jätte bra jobb när det gäller valpkursen.Man längtar till varje måndag väldigt kul att få vara med er på måndagarna.Stefan

Namn: Emma o Diamant
Tidpunkt: 2015-09-19 17:31
Hej, var hos er o tävlade idag o vill tacka för en jättebra arrangerad tävling! Blev dessutom glatt överraskad när jag kom hem o tittade på priserna vi fått o upptäckte att de var jättefina o användbara! Kommer gärna tillbaka!

Namn: Maria Fyhr
Tidpunkt: 2015-09-06 10:26
När planeras årets KM ?

Svar: Ingen datum satt än Maria. Johnny kollar på det./Ove

Namn: Ulrika fors Karlsson
Tidpunkt: 2015-05-31 19:51
hej Borlänge!
Jag tänkte tävla i wasahoppet på sportfältet i Borlänge i sommar.
Undrar om man får campa där eller är det campingplats som gäller. Vad rekommenderar ni för campingplats isåfall.
Ulrika fors Karlsson

Svar: Här finner du all information.

Namn: Sussie
Tidpunkt: 2015-04-14 13:35
Hej!
Kommer ni att arrangera något MH innan sommaren? Jag vill gärna göra det med min hund.

Svar: Hej Sussie!
Tanken är att vi ska försöka få till ett Mh i vår/början av sommaren, är du medlem i klubben?
Anledning till att jag frågar är att klubbens medlemmar har företräde till detta & hundar som ska tävlas i bruks eller mot tjänstehund & därför måste prioriteras på det viset.
Men håll koll här på hemsidan!
/Bettan

Namn: Åsa Engström
Tidpunkt: 2015-02-17 20:24
Superduktiga medlemmar har vi i denna klubb... som gör allt vad de kan för att få ihop få ihop alla VM nattvaktspassen! Hörde igår att några har bokat sig på 10- 15 pass!! Vad hade vi gjort utan er??!! Alla insatser är värdefulla så även den som "bara" kan ta någon natt är så klart välkommen!
och extra TACK till Fredrik som ägnar så mycket tid till att fixa ihop allting!!!

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

Regler:
För att inte Borlängebrukshundklubbs  gästbok — likt många andra gästböcker — ska urarta till något slags klotterplank fyllt med  oförskämdheter och allmän pajkastning har vi instiftat ett antal regler som gästbokens användare måste följa. (Följs inte detta kommer inläggen att raderas från gästboken.)
1. Undvik svordomar:
Att använda svordomar, skällsord eller annat, som av andra användare kan uppfattas som stötande, är inte tillåtet.

2. Nedvärdera inte:
Inlägg som enbart syftar till att nedvärdera andra personer eller djur kommer inte att accepteras.

3.Anonymitet.
Skriv ditt namn, stå för det du skriver.

4.Annonser.
Inga annonser är tillåtna i gästboken utan dessa hänvisas till anslagstavlan

:) ;) :D :( :O :P :| :S